+382 67 205 245 info@brainobrain.me

Dobrodošli na Dječiji festival GameOBrain GameOBrain 2023

Dobrodošli na Dječiji festival GameOBrain 2023 Brain Brain Brain Brain

🌟 Otkrijte Čuda Festivala!

 

Dopustite da vaša djeca uživaju u čarima Parka Kruševac, 29. septembra od 17 do 20 sati! Sa raznobojnim štandovima, igrama i radionicama, vaši mališani će imati priliku da istražuju, uče, stvaraju i, najvažnije, zabavljaju se!

 

🎭 Umjetnički Zapleti i Zabavne Aktivnosti

 

Sa glumačkim trupama Arlekin i Žiža, Festival će biti bogat teatarskim predstavama koje će oduševiti male gledaoce. Cirkus Bosko će izvoditi zadivljujuće cirkuske akrobacije, dok će streličari pružiti priliku da djeca testiraju svoje vještine gađanja lukom i strijelom.

 

🎨 Kreativne Radionice

 

Djeca će imati priliku da se druže sa glinarima iz Nikšića, gde će uroniti ruke u glinu i praviti razne rukotvorine na točku! Osim toga, očekuje ih mnoštvo edukativnih radionica gde će moći da razvijaju svoje vještine i talente.

 

🚒 Interaktivno Učenje sa Herojima Grada

 

Vatrogasci će pružiti uzbudljivu pokaznu vježbu i druženje, gdje će djeca moći da nauče više o ovom hrabrom zanimanju. Takođe će moći da upoznaju i druge istaknute pojedince i organizacije iz Crne Gore koji će im pružiti dragocjena znanja i informacije.

 

💖 Pružimo Ruku Solidarnosti

 

Svi posjetioci će imati priliku da daju svoj doprinos kroz kutiju za donacije koja će biti predana Centru za borbu protiv vršnjačkog nasilja. Dijelimo ljubav i podršku onima kojima je najpotrebnija.

 

Sportska Zabava i Nagrade

 

Ne propustite uzbuđenje sportskih igara i turnira u pimplanju sa Dejom Savićevićem, koji će dodijeliti fantastične nagrade u vidu zvaničnih dresova i lopti reprezentacije!

 

🌟 Zašto doći na Dječiji Festival “GameOBrain”?

 

Ovaj festival je idealno mjesto za vašu djecu da otkriju sve što Podgorica nudi! Ne samo da će se fantastično zabaviti i stvarati nezaboravne uspomene, već će i naučiti mnogo toga novog, upoznati se sa različitim zanimanjima i aktivnostima, i razvijati svoje vještine i interesovanja.

 

🌈 Vidimo se u parku Kruševac!

 

Pripremite se za dan ispunjen veseljem, smijehom, učenjem i igrom! Pridružite se i provedite nezaboravno popodne u druženju, otkrivanju i stvaralaštvu!