+382 67 205 245 info@brainobrain.me

BOB pustolovi u pohodu na planinu Vojnik.

Ekipa BOB pustolova je bila baš po volji planini Vojnik i cjelokupnoj flori i fauni koji su nas obasuli svojom ljepotom i pitomošću.

Savršeno smo se uklopili u skladnost života u domaćinstvu Backović koji svoj život podređuju veselim životinjama i rascvjetalim biljkama, koje su pune ljubavi i plodova . Posebno su nas očarali dobroćudni čuvar pas Medo i kao mačka umiljati konj Teksas.

Naučili smo nove vještine. Prilično se osamostalili. Oprobali se u šahu, streličarstvu, grnčarstvu… Stekli divna prijateljstva.

Čuvali smo jedni druge, bili obzirni, odgovorni prema prirodi, ali i jedni prema drugima. Naučili smo neke stvari koje znaju samo naše bake i djedovi, ali i mnoge iz našeg i budućeg vremena.

Sve u svemu, još jednom smo se uvjerili u čudesnu dječju ćud koja se odmah srodi sa prirodom. Probude se njihovi instikti, čula i osjećanja. Odjednom su kao odrasli, odjednom sve sami znaju i mogu. Odjednom su oprezni, pažljivi i saosjećajni. Odjednom ih ne morate ništa opominjati. Ne treba im pomagati i odjednom sve rade ispravno.

BrainOBrain kampovi za najljepša sjećanja!

Prijavite se za naše kampove na:

https://www.brainobrain.me/prijava-za-kamp/

Veeeliko hvala saradnicima :

Etno village Vojnik

Yunus Emre Enstitüsü – Podgorica

Herbs&Clay

@Izviđačkiodred”Skitač”

Do sledeće pustolovine ostanite zdravi i veseli i njegujte svoj avanturistički duh!

Voli vas vaš BOB tim!

Pridruži se ekipi!

www.brainobrain.me

« 1 of 2 »